Valmentajat

Ulla Keijama

Olen harrastanut monipuolista kuntoliikuntaa käytännössä koko elämäni. Liikkuminen onkin minulle enemmän kuin pelkkä harrastus, se on elämäntapa.

Aloitin CrossFit:in vuonna 2015 ja jäin saman tien koukkuun. Lajissa kiehtoo eniten sen monipuolisuus, mahdollisuus jatkuvaan kehittymiseen ja uusien asioiden oppimiseen sekä itsensä haastamiseen. Melko pian aloittamisen jälkeen innostuin myös kilpailemisesta ja kisoja onkin kertynyt säännöllisen epäsäännölliseen tahtiin ulkomaita myöten.

Valmentajana haluan motivoida ihmisiä liikkumaan, olla tukena ja auttaa heitä saavuttamaan omat tavoitteensa. Parasta on nähdä valmennettavien kehitys, jakaa onnistumisen hetket sekä huikea yhteisöllinen meininki lajin parissa. Liikunnan tulee olla ennenkaikkea hauskaa – treeneissä vedetään kovaa, mutta pilke silmäkulmassa.

  • CrossFit Level 2 Trainer (CF-L2)
  • CrossFit Gymnastics Trainer
  • Painonnoston ohjaajakoulutus 1 (SPNL)
  • Personal Trainer

Samuli Kallio

Aloitin CrossFit:in vuonna 2012, kun halusin löytää lajin, jossa voisi yhdistää eri lajien monipuolisuuden ja kokeilla omia rajojaan kilpailuissa. Aiemmin olin kilpaillut jalkapallossa ja hiihdossa ja harrastellut paljon muitakin lajeja.

Tiesin heti, että tämä on minun juttuni ja pian aloitin myös liikunta-alan opinnot- CrossFit:ia olisi kiva ohjata muillekin.

Olen valmentanut päätoimisesti vuodesta 2015 ja on mahtavaa huomata niin aloittelijoissa kuin kokeneemmissakin treenaajissa sama innostus lajiin kuin itsellänikin on.

Valmentajana olen tiukka, mutta kuitenkin lempeä ja ymmärtäväinen. Kun tavalliset ihmiset valitsevat tulla kiireisen elämänsä keskellä treenaamaan ja haastamaan itseään salille, se saa omat suupielet väkisinkin hymyyn.

Kun haluan ajatukseni pois CrossFit -maailmasta, suuntaan golfkentälle tai sukellan videopelien maailmaan.

  • Liikuntaneuvoja
  • CrossFit Gymnastics Trainer

Inka Keijama

Liikunta ja urheilu ovat kuuluneet elämääni aina. Nuorempana harrastin mm. yleisurheilua ja tanssia ja viimeisimpänä n. 10 vuoden ajan nyrkkeilyä. CrossFit:in aloitin vuonna 2019. Siinä kiehtoo lajin monipuolisuus – aina on jokin osa-alue, jota voi kehittää lisää. Hurahdin heti myös lajin parissa vallitsevaan yhteisöllisyyteen ja tsemppifiilikseen.

Valmennustaustaa minulla on 10 vuoden ajalta kuntonyrkkeilystä, vuonna 2020 aloitin myös CrossFit-valmentajana. Valmentajana olen positiivinen, kannustava ja empaattinen. Parasta on, kun asiakkaat ylittävät itsensä tai saavat unohtaa hetkeksi arjen stressin treenien aikana ja lähtevät kotiin hymyssä suin.


Riikka Dogan

Aloitin CrossFIt:in vuonna 2012 ja se vei minut mukanaan.

Lajissa viehättää sen monipuolisuus. CrossFit:in lisäksi olen kilpaillut hiihdossa, fitneksessä, voimanostossa, painonnostossa ja strongman-lajeissa.

Olen valmentanut vuodesta 2018. Valmentajana olen huumorintajuinen ja tsemppari.

Valmentamisessa parasta on nähdä ihmisissä liikunnan ilo ja itsensä ylittämisen riemu.

  • Aikuisliikunnan ohjaaja
  • Fysioterapeutti
  • Personal Trainer
Jussi Markkanen

Teini-iässä laskettelu ja skeittaaminen oli kova juttu. Aikuisiällä aloin käydä salilla, siitä alkoi bodailu ja voimanostokausi, jota kesti viisi vuotta. Se rupesi jossain vaiheessa kuitenkin kyllästyttämään ja päädyin CrossFit:in pariin. CrossFit:issa on parasta, kun voi jatkuvasti kehittyä, haasteita riittää ja on ollut siistiä oppia ihan uusia juttuja. Tässä lajissa myös kunto kasvaa ihan eri tavalla.

Valmentajana olen selkeä ja otan kaikki huomioon. Valmennustyössä on hienoa, kun voi auttaa ihmisiä ja nähdä heidän kehittyvän.

  • Fysioterapeutti