fbpx

Valmentajat

Scroll to Top

Ulla Keijama

Olen harrastanut monipuolista kuntoliikuntaa käytännössä koko elämäni. Liikkuminen onkin minulle enemmän kuin pelkkä harrastus, se on elämäntapa.

Aloitin CrossFit:in vuonna 2015 ja jäin saman tien koukkuun. Lajissa kiehtoo eniten sen monipuolisuus, mahdollisuus jatkuvaan kehittymiseen ja uusien asioiden oppimiseen sekä itsensä haastamiseen. Melko pian aloittamisen jälkeen innostuin myös kilpailemisesta ja kisoja onkin kertynyt säännöllisen epäsäännölliseen tahtiin ulkomaita myöten.

Valmentajana haluan motivoida ihmisiä liikkumaan, olla tukena  ja auttaa heitä saavuttamaan omat tavoitteensa. Parasta on nähdä valmennettavien kehitys,  jakaa onnistumisen hetket sekä huikea yhteisöllinen meininki lajin parissa. Liikunnan tulee olla ennenkaikkea hauskaa – treeneissä vedetään kovaa, mutta pilke silmäkulmassa.

• CrossFit Level 2 Trainer (CF-L2)

• CrossFit Gymnastics Trainer

• Painonnoston ohjaajakoulutus 1 (SPNL)

• Personal Trainer

Samuli Kallio

Aloitin CrossFit:in vuonna 2012, kun halusin löytää lajin, jossa voisi yhdistää eri lajien monipuolisuuden ja kokeilla omia rajojaan kilpailuissa. Aiemmin olin kilpaillut jalkapallossa ja hiihdossa ja harrastellut paljon muitakin lajeja.

Tiesin heti, että tämä on minun juttuni ja pian aloitin myös liikunta-alan opinnot- CrossFit:ia olisi kiva ohjata muillekin.

Olen valmentanut päätoimisesti vuodesta 2015 ja on mahtavaa huomata niin aloittelijoissa kuin kokeneemmissakin treenaajissa sama innostus lajiin kuin itsellänikin on.

Valmentajana olen tiukka, mutta kuitenkin lempeä ja ymmärtäväinen. Kun tavalliset ihmiset valitsevat tulla kiireisen elämänsä keskellä treenaamaan ja haastamaan itseään salille, se saa omat suupielet väkisinkin hymyyn.

Kun haluan ajatukseni pois CrossFit -maailmasta, suuntaan golfkentälle tai sukellan videopelien maailmaan.

• CrossFit Level 2 Trainer

• CrossFit Gymnastics Trainer

• Liikuntaneuvoja

Tia-Maria Tella

Ennen CrossFit:in löytämistä harrastin vapaaottelua sekä brasialaista jujutsua. Kilpailutaustaa löytyy seikkailukisoista ja sotilasurheilusta.

CrossFit:in aloitin vuonna 2011 ja se on kuulunut vahvasti omaan harjoitteluuni siitä lähtien.

Olen valmentanut vuodesta 2014 lähtien. Vahvuuksiani valmentajana ovat sympaattisuus, huumorintaju ja yksilön omien henkilökohtaisten vahvuuksien löytäminen. Sairaanhoitajana pystyn myös hyvin huomioimaan erilaisten  vammojen ja sairauksien tuomat rajoitteet urheilussa.

Sisälläni asuu ikuinen lapsi ja lapset ja nuoret ovat erityisen lähellä sydäntäni. Olenkin ohjannut erilaisia lasten aktiviteetteja jo teini-iästä asti.

• Hierojan ammattitutkinto

• Toiminnallisen harjoittelun ohjaajakoulutus (Spartan Academy)

• Painonnoston ohjaajakoulutus 1 (SPNL)

ILMOITTAUTUMINEN

ALOITUSKURSSIT

Valitse oheisista ajankohdista sinulle sopivin ja täytä vaadittavat tiedot WODconnect-seminaaripalvelussa. Ennen kuin paikkasi on vahvistettu, sinun tulee suorittaa kurssimaksu WODconnectin kautta.

Ilmainen tutustumistunti ke 7.6. Varaa paikkasi tästä

Intensiivi On Ramp 17.6. & 18.6. Varaa paikkasi tästä

Ilmainen tutustumistunti to 20.7. Varaa paikkasi tästä

Ilmainen tutustumistunti to 3.8. Varaa paikkasi tästä