fbpx

Mitä on crossfit?

CrossFit on yhdysvaltalaisen Greg Glassmanin kehittämä monipuolinen voima- ja kunto-ohjelma. CrossFit-harjoittelun tarkoituksena on kehittää ihmiskehon fyysisiä ominaisuuksia, kuten hengitys- ja verenkiertoelimistön ja lihaksiston kestävyyttä, maksimaalista voimaa, notkeutta, liikkuvuutta, nopeutta, räjähtävyyttä, koordinaatiokykyä, ketteryyttä ja tarkkuutta.

Treenit perustuvat toiminnalliseen harjoitteluun. Liikeradat ovat ihmiselle luontaisia – sellaisia, joita tarvitsemme jokapäiväisessä elämässämme. Toiminnalliset liikkeet ovat turvallisia ja terveellisiä, kun ne suoritetaan teknisesti oikein.

CrossFit-harjoituksissa yhdistyvät painonnosto, voimistelu, kehonpainoliikkeet sekä aerobinen harjoittelu, kuten juoksu ja soutu. Treenit ovat vaihtelevia, minkä vuoksi lajiin ei helposti kyllästy ja harjoittelu pysyy mielekkäänä. Jatkuva vaihtelu painoissa, sarjoissa, matkoissa, kestossa jne. on myös tie nopeaan kehitykseen.

CrossFit-harjoitukset ovat useimmiten intensiivisiä, jolloin lyhyen ajan sisällä tehdään paljon töitä. Suuri osa treeneistä tehdään aikaa vastaan, mikä mahdollistaa tulosten ja kehittymisen seuraamisen ja haluttaessa myös kilpailun itsensä ja muiden CrossFit-urheilijoiden kanssa.

Scroll to Top

ILMOITTAUTUMINEN

ALOITUSKURSSIT

Valitse oheisista ajankohdista sinulle sopivin ja täytä vaadittavat tiedot WODconnect-seminaaripalvelussa. Ennen kuin paikkasi on vahvistettu, sinun tulee suorittaa kurssimaksu WODconnectin kautta.

On Ramp joulukuu 26.11.-17.12. Varaa paikkasi tästä

Ilmainen tutustumistunti ma 11.12.  Varaa paikkasi tästä

Ilmainen tutustumistunti to 28.12.   Varaa paikkasi tästä

On Ramp tammikuu 3.-21.1.  Varaa paikkasi tästä