Lapset

CrossFit Myrsky tarjoaa 8-12-vuotiaille lapsille monipuolista toiminnallista harjoittelua viikkotreenien muodossa.

Lasten tunneilla  harjoitellaan motorisia perustaitoja erilaisten leikkien, pelien ja harjoitteiden kautta ja koetaan liikunnan iloa ilman suorituspaineita.

Harjoituksissa käyteteään pääsääntöisesti voimisteluliikkeitä ja muita omalla kehonpainolla tehtäviä liikkeitä sekä opetellaan eri kehonosien hahmottamista ja ryhmässä työskentelyä. Lisäksi tutustutaan painonnosto- ja voimanostoliikkeisiin lapsille turvallisin tavoin ja välinein tekniikkaan keskittyen.

CrossFit -harjoittelu tukee lasten fyysistä kehitystä laaja-alaisesti ja soveltuu mainiosti myös eri lajien oheisharjoitteluksi. CrossFit:in skaalattavuus antaa mahdollisuuden kaikenlaisille lapsille suoriutua harjoituksesta ja haastaa itseään omalla tasollaan.

Syyskauden 2021 tunnit pyörivät 5.10. alkaen tiistaisin klo 18-19. Mukaan voi ilmoittautua myös kesken kauden.

Otathan yhteyttä sähköpostitse info@crossfitmyrsky.fi, mikäli haluat ilmoittaa lapsesi mukaan tunneille tai sinulla on kysyttävää, kerromme mielellämme lisää.

Vieritä ylös

ILMOITTAUTUMINEN

Valitse oheisista ajankohdista sinulle sopivin ja täytä vaadittavat tiedot WODconnect-seminaaripalvelussa. Ennen kuin paikkasi on vahvistettu, sinun tulee suorittaa kurssimaksu WODconnectin kautta.

On Ramp joulukuu 28.11.-15.12. – Varaa paikkasi tästä

Ilmainen tutustumistunti la 11.12. – Varaa paikkasi tästä

On Ramp tammikuu 5.-23.1. – Varaa paikkasi tästä