fbpx

Lapset

CrossFit Myrsky tarjoaa 8-12-vuotiaille lapsille monipuolista toiminnallista harjoittelua viikkotreenien muodossa.

Lasten tunneilla  harjoitellaan motorisia perustaitoja erilaisten leikkien, pelien ja harjoitteiden kautta ja koetaan liikunnan iloa ilman suorituspaineita.

Harjoituksissa käyteteään pääsääntöisesti voimisteluliikkeitä ja muita omalla kehonpainolla tehtäviä liikkeitä sekä opetellaan eri kehonosien hahmottamista ja ryhmässä työskentelyä. Lisäksi tutustutaan painonnosto- ja voimanostoliikkeisiin lapsille turvallisin tavoin ja välinein tekniikkaan keskittyen.

CrossFit -harjoittelu tukee lasten fyysistä kehitystä laaja-alaisesti ja soveltuu mainiosti myös eri lajien oheisharjoitteluksi. CrossFit:in skaalattavuus antaa mahdollisuuden kaikenlaisille lapsille suoriutua harjoituksesta ja haastaa itseään omalla tasollaan.

Syyskauden 2022 tunnit pyörivät 12.9. alkaen maanantaisin klo 19-20

Otathan yhteyttä sähköpostitse info@crossfitmyrsky.fi, mikäli haluat ilmoittaa lapsesi mukaan tunneille tai sinulla on kysyttävää, kerromme mielellämme lisää.

Scroll to Top

ILMOITTAUTUMINEN

ALOITUSKURSSIT

Valitse oheisista ajankohdista sinulle sopivin ja täytä vaadittavat tiedot WODconnect-seminaaripalvelussa. Ennen kuin paikkasi on vahvistettu, sinun tulee suorittaa kurssimaksu WODconnectin kautta.

On Ramp joulukuu 26.11.-17.12. Varaa paikkasi tästä

Ilmainen tutustumistunti ma 11.12.  Varaa paikkasi tästä

Ilmainen tutustumistunti to 28.12.   Varaa paikkasi tästä

On Ramp tammikuu 3.-21.1.  Varaa paikkasi tästä