fbpx

Lapset

CrossFit Myrsky tarjoaa 8-12-vuotiaille lapsille monipuolista toiminnallista harjoittelua viikkotreenien muodossa.

Lasten tunneilla  harjoitellaan motorisia perustaitoja erilaisten leikkien, pelien ja harjoitteiden kautta ja koetaan liikunnan iloa ilman suorituspaineita.

Harjoituksissa käyteteään pääsääntöisesti voimisteluliikkeitä ja muita omalla kehonpainolla tehtäviä liikkeitä sekä opetellaan eri kehonosien hahmottamista ja ryhmässä työskentelyä. Lisäksi tutustutaan painonnosto- ja voimanostoliikkeisiin lapsille turvallisin tavoin ja välinein tekniikkaan keskittyen.

CrossFit -harjoittelu tukee lasten fyysistä kehitystä laaja-alaisesti ja soveltuu mainiosti myös eri lajien oheisharjoitteluksi. CrossFit:in skaalattavuus antaa mahdollisuuden kaikenlaisille lapsille suoriutua harjoituksesta ja haastaa itseään omalla tasollaan.

Kevätkauden 2022 tunnit pyörivät 7.2. alkaen maanantaisin klo 18-19. Mukaan voi ilmoittautua myös kesken kauden.

Otathan yhteyttä sähköpostitse info@crossfitmyrsky.fi, mikäli haluat ilmoittaa lapsesi mukaan tunneille tai sinulla on kysyttävää, kerromme mielellämme lisää.

Vieritä ylös

ILMOITTAUTUMINEN

ALOITUSKURSSIT

Valitse oheisista ajankohdista sinulle sopivin ja täytä vaadittavat tiedot WODconnect-seminaaripalvelussa. Ennen kuin paikkasi on vahvistettu, sinun tulee suorittaa kurssimaksu WODconnectin kautta.

Intensiivi On Ramp 28.-29.5. – Varaa paikkasi tästä