fbpx

Aloittaminen

CrossFit-harjoittelu aloitetaan käymällä OnRamp-alkeiskurssi.

Pitkä On Ramp -kurssi kestää kolme viikkoa. Kurssin aikana opetellaan tärkeimmät liiketekniikat sekä totutetaan keho CrossFit-harjoittelun intensiteettiin. Alkeiskurssi soveltuu kaikille aiemmasta liikuntataustasta tai kuntotasosta riippumatta. Liikkeiden ja harjoitusten skaalattavuus mahdollistaa harjoittelun oman kunnon ja taitotason mukaisesti.

Kurssin hintaan kuuluu viikko treeniaikaa kurssin jälkeen. Jakson jälkeen voit valita sinulle sopivan jäsenyysvaihtoehdon.

Intensiivi On Ramp -kurssi sisältää kaksi 2,5 tunnin pituista harjoituskertaa yhden viikonlopun aikana. Tämä kurssi sopii sinulle, jos olet harrastanut liikuntaa aktiivisesti jo aiemmin tai painonnostoliikkeet ovat sinulle entuudestaan jo hieman tuttuja. Intensiivikurssille voit osallistua myös, jos pidempi kurssi ei sovi aikatauluusi. Hintaan sisältyy harjoittelu salillamme kuluvan kuukauden loppuun. Jakson jälkeen voit jatkaa treenejä ja valita haluamasi jäsenyysvaihtoehdon.

Pienryhmä On Ramp -kurssi sisältää neljä 90 minuutin pituista harjoituskertaa. Kurssin aikataulu on neuvoteltavissa ryhmän aikatauluun sopivaksi. Ryhmän koko on 1-4 henkilöä.

Järjestämme ilmaisia tutustumistunteja. Tutustumistunnilla pääset tutustumaan saliimme ja kokeilemaan toiminnallista harjoittelua ohjatusti ja turvallisesti. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta lajista, eikä sinun tarvitse olla huippukuntoinen, tutustumistunnit sopivat jokaiselle.

Jos olet harjoitellut CrossFit-tyyppisesti aikaisemmin, mutta et ole käynyt On Rampia, voit suorittaa katselmuksen (n. 1 h). Näin varmistumme, että omaat tarvittavat tiedot ja taidot CrossFit-harjoittelua varten. Sovi aika sähköpostitse: info@crossfitmyrsky.fi.

Jos olet jo käynyt On Rampin, voit liittyä jäseneksi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen

info@crossfitmyrsky.fi

Eijan On Ramp -tarina

Pekan On Ramp -tarina

Scroll to Top

ILMOITTAUTUMINEN

ALOITUSKURSSIT

Valitse oheisista ajankohdista sinulle sopivin ja täytä vaadittavat tiedot WODconnect-seminaaripalvelussa. Ennen kuin paikkasi on vahvistettu, sinun tulee suorittaa kurssimaksu WODconnectin kautta.

On Ramp joulukuu 26.11.-17.12. Varaa paikkasi tästä

Ilmainen tutustumistunti ma 11.12.  Varaa paikkasi tästä

Ilmainen tutustumistunti to 28.12.   Varaa paikkasi tästä

On Ramp tammikuu 3.-21.1.  Varaa paikkasi tästä